Mosgaard whisky

Mosgard whisky skriver:

Vi brygger hver uge 4 økologisk bryg eller det skotske navn “wash” som destilleres to gange efter skotske principper. Først destilleres til “Low wine” og derefter i anden destillering til “New spirit” som lægges på 50 liters egetræsfade, som alle har historie fra tidligere produkters lagring og er bygget til Mosgaard Whisky.

Der tappes på forskellige typer egetræsfade som hovedsageligt har historie fra tidligere brug. Efter vores opskrift får vi specialbygget fade som tidligere har lagret den bedste spanske Oloroso eller Pedro Ximenez Sherry, portugisisk Portvin eller amerikansk Bourbon.

New spirit skal lagres på fad i mindst tre år, før den kan tappes og må kaldes whisky, så vi væbner os med tålmodighed. Den første Whisky tappes i 2019 men allerede nu kan du nyde en single malt fra os – vores to typer Young Malt er lavet på endnu mindre fade der modner langt hurtigere end normale fuld størrelses fade der ligger mellem 200-250 liter. De meget små fade giver ud over hurtigere modning en sødmefuld og frugtig oplevelse der definerer vores Fynske udgave af Single Malt.

Filter
You've just added this product to the cart:

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få information omkring tilbud og begivenheder.